Autor |
Wiadomość |
@net@ |
Wysłany: Wto 15:22, 13 Mar 2007 Temat postu: |
|
A właśnie najgorsze jest to, że trzeba długo mieszać. |
|
|
@net@ |
Wysłany: Wto 15:19, 13 Mar 2007 Temat postu: |
|
Właśnie zorientowałam się, że dobre jest to na plackach... |
|
|
Gość |
Wysłany: Pon 16:12, 12 Mar 2007 Temat postu: |
|
Zgadzam się z tobą. |
|
|
Gość |
Wysłany: Pią 22:32, 09 Mar 2007 Temat postu: |
|
oczywiscie ze na surowo a z kawa to slyszalam (albo nawet probowalam ? nie pamietam) ze wysmienity |
|
|
@net@ |
Wysłany: Pią 15:07, 09 Mar 2007 Temat postu: |
|
O ile mi wiadomo {tak przynajmniej ja jadłam} to je się na surowo. Dodam jeszcze że to się nadaje do kawy... Pyszota... |
|
|
Gość |
Wysłany: Pią 10:20, 09 Mar 2007 Temat postu: |
|
ja znam troszke inny przepis otoz:
rozdzielamy zoltko z bialkiem, bialko ubijamy az do uzyskania jednolitej konsystencji(mam na piane?w kazdym razie ubite bialko:) ), po czym dodajemy zoltko + cukier[wg uznania] mogel troszke piankowaty ale smakuje całkiem przyzwoicie:) |
|
|
Kościotrup |
Wysłany: Czw 18:13, 08 Mar 2007 Temat postu: |
|
hmmm.... ciekawy przepis... ale tak na surowo??? |
|
|
@net@ |
Wysłany: Czw 16:57, 08 Mar 2007 Temat postu: kogel- mogel |
|
kogel mogel robi sie tak...
do szklanki nalerzy wlać żółtko. Następnie wsypać 4 lub 3 łyżeczki cukru. Potem mieszać dotąd, dokąd cukier się nie rozpuści.
NO I...
GOTOWE!!!!!!! |
|
|